"Shtepi kukulle" nga Henrik Ibsen ne Migjeni

Sunday, 14 November 2010 08:56 Gazetari04
Print PDF

Grupi teatror I universitetit “ Aleksander Mojsiu” nga qyteti i Durresit ka shfaqur ne Teatrin “ Migjeni” te Shkodres dramen “ Shtepi kukulle” nga Henrik Ibsen. Per regjisoren e kesaj pjese Sharlote Siegerstetter, pedagoge ne kete universitet, ky tur me kete drame vjen per qellimin e njohjes me kulturen gjermane.

Drama e “Shtepi kukulle” nga Henrik Ibsen, nga studentet e universitetit te Durresit u interpretua ne dy gjuhe ne shqip dhe gjermanisht. Kjo drame beri rrugetimin e saj ne disa qytete te vendit si Elbasan, Peshkopi dhe ne Shkoder.

Last Updated on Sunday, 14 November 2010 09:00