You are here: Home
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Search

Urdheri i Farmacisteve Shqiptare

MIRSEERDHËT NË UFSH

.NJOFTIM

Njoftohen të gjithë praktikantët që kryejnë praktikën profesionale në farmaci, të rregjistruar pranë U.F.SH deri më 15.01.2014, se:

1. Praktika profesionale përfundon më 15 Prill 2014 dhe dorëzimi i dosjeve bëhet pranë U.F.SH deri më 19 Prill 2014

2. Vlerësimi i aftësimit praktik bëhet pranë U.F.SH në datat 22, 23, dhe 24 Prill 2014, ora 8:30  sipas listës së rregjistrimit nga Nr. i dosjes 1277 – 1379, nga 35 praktikantë çdo ditë.

Data: 22.04.2014                               Nr 1277 – 1312

Data: 23.04.2014                               Nr 1313 – 1348

Data: 24.04.2014                               Nr 1349 – 1378 (Plus personat te cilet e kane ndjekur praktiken ne sezonet e kaluara por nuk kane mbrojtur provimin e VAP)

3. Rregjistrimi për provim shteti do të bëhet pranë U.F.SH (deri më 30 Prill 2014) me dokumentacionin e kërkuar sipas formularëve me poshtë:

1. Formulari për provim shteti hera e parë

2. Formulari për provim shteti për herë të përsëritur

 
Mar15

Kerkese Ministria e Shendetesise

Kerkese drejtuar Ministrise se Shendetesise per informacion mbi daten e organizimit te tryezes se rrumbullaket per diskutimet mbi draftin perfundimtar per"Barnat,Sherbimin Farmaceutik dhe Paisjet Mjekesore".

 

.Të nderuar kolegë,

 

Bashkëlidhur do të gjeni numrin e krediteve të përfituara vetëm nga aktivitetet e organizuara nga Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë.

Pasqyra e krediteve sipas rajoneve.

 
Mar08

 
Page 3 of 6

Kontakto me ne

 Adresa e UFSH: Blv. "Gjergj Fishta", kulla 1, Ap. 10/B, Tirane 
  • orari i pritjes: nga e hene ne te premte, ora 10:00 - 13:00 
  • Tel: +35542264980
  • Email: zyraufsh@yahoo.comPublikime te fundit