You are here: Home
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size
Search

Urdheri i Farmacisteve Shqiptare

Njoftim

E-mail Print PDF

Reagon menjehere mbas intervistes se Presidentes se urdherit te farmacisteve Diana Toma, Ministria e Financave e cila deklaron se dorezimi i inventarit te barnave me pullen e vjeter do te shtyhet ne dt 20 Prill dhe tvsh e akumuluar nga blerjet e para dt 1 Prill do te shuhet gradualisht. Urdheri i Farmacisteve te Shqiperise vazhdon te ndjeke situaten e krijuar nga hyrja ne fuqi e ligjit te ri dhe udhezimit te Ministrise se Financave dhe te reagoje per rregullimin e situates dhe efekteve negative te ketyre ndryshimeve. UFSH mirepret cdo reagim ne funksion te permiresimit te punes se anetareve te saj dhe te klimes se bashkepunimit ndermjet farmacisteve dhe institucioneve.

 

Urdheri i Farmacisteve te Shqiperise

 

.Të nderuar kolegë,

Bashkëngjitur do të gjeni listë e personave të cilët duhet të paraqiten pranë zyrave të UFSH për të tërhequr çertifikatat.

Kliko këtu!

 

.Të nderuar kolegë,

Ju njoftojmë se ditën e shtunë, datë 12 Prill 2014ora 12:00, në ambjentet e Muzeut Kombëtar, Tiranë, UFSH organizon leksionet e rradhës me temat “Fitoterapia e aparatit urinar”, me lektor, Prof. Dr. Sazan Çeliku, si dhe tema me titull “Infeksionet urinare dhe rezistenca bakteriale, një sfidë e madhe e mjekësisë modern” me lektor, Prof. Dr. Myftar Barbullushi. Aktivitetit i njihen 6 kredite nga QKEV, dhe pagesa është 1000 lekë.

KUJDES! Pagesat duhet të mbyllen brenda ditës së Enjte, data 10 Prill 2014. Çdo pagesë e e bërë pas kësaj date nuk do të quhet e vlefshme për pjesëmarrjen në këtë aktivitet.

Pagesa kryhet në numrat e llogarive të UFSH:
BKT - 69623
Raiffeisen - 0100805804
Credins numer llogarie - 338610

 

.Më poshtë do të gjeni pyetjet orientuese, mbi  të cilat do te bazohet hartimi i tezave për vlerësimin e aftësimit praktik.

Kliko këtu për të shkarkuar pyetjet!

 

UFSH duke ndjekur me shume vemendje situaten e krijuar nga hyrja ne fuqi e ligjit Ligjit 182/2013 “Për disa shtesa dhe ndryshime në Ligjin Nr 7928, datë 27.04.1995 “Për Tatimin mbi vlerën e shtuar” të ndryshuar si dhe Udhezimeve të nxjerra në zbatim të tij (udhezimi nr 6/1 dt 17/03/2014) si dhe listes se re te rimbursimit t barnave I ka derguar Ministrise se Financave nje kerkese per sqarimin e problematikes se krijuar nga keto ndryshime ne ligj,konkretisht

1-Stoku aktual (duke perjashtuar importet filluar nga data 1 Prill) a do te tregtohet me tvsh apo pa tvsh, si nga grosistet dhe nga farmacistet ?

2-Si do te egzekutohet nje recete me rimbursim sipas listes se re te barnave ( e cila parashikon cmime te reja dhe pa tvsh ) nga ana e farmacistit?

Ne lidhje me keto problem si dhe me problem te tjera te ngritura nga ana e jone jemi ne pritje te reagimit zyrtar nga ana e organeve kompetente dhe ne ndjekje konstante te te gjithe problem ne terren.

Presidente  UFSH

Diana Toma

 

 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 5

Kontakto me ne

 Adresa e UFSH: Blv. "Gjergj Fishta", kulla 1, Ap. 10/B, Tirane 
 • orari i pritjes: nga e hene ne te premte, ora 10:00 - 13:00 
 • Tel: +35542264980
 • Email: zyraufsh@yahoo.com